Follow Viruspadu

Friday, November 20, 2015

Ambillah apa saja. Semuanya Percuma!

Sejak beberapa hari ni dekat facebook saya dah mula share dan minta tolong rakan-rakan share kan Free Market dekat Seremban ni.

Alhamdulilah ramai juga kawan-kawan yang sudi war-warkan benda yang baik.

Yelah. Niat kita agar berita ini sampai kepada orang-orang yang benar-benar memerlukan. Kadang-kadang kita nampak dia macam senang-senang sebab dia tak pernah tunjuk dia susah dan dia jugak bukan jenis meminta-minta. Tapi kita tak tahu sebenarnya dia juga perlukan. 

Jadi share sajelah kepada semua.

Semuanya PERCUMA.
Hanya perlu bayar dengan ucapan TERIMA KASIH.



Esok tau. Esok.



1 komen[s]:

zino said... [Reply to Comments]

bagaimana sambutan nya siapa yg datang mengambil yg percuma tu..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^