Follow Viruspadu

Monday, November 16, 2015

Sakura Mask by Seqy Beauty

WA 0122052091
atau



"Start bersakura mask hari ke3. Hari ke12 luka dah kering. Compare dengan luka apaknya. Tak pakai sakura mask. Masih belum kering lg."

Kata emaknya.
Ko tengok hebat tak hebat sakura mask ni.

Sambil tengok TV tu.. Jom apply #SakuraMaskSQB . Uols boleh apply 15-20 minit atau esok pagi baru bilas.

Siapa ada parut jerawat, jerawat, jeragat, luka accident ,kayap or kulit kering sesuai guna ni.

#SakuraMaskSQB serba guna ni berharga RM80(sm) / RM90(ss)

Boleh guna 2-3 bulan 

WA 0122052091
atau




2 komen[s]:

LM said... [Reply to Comments]

Wah cepatnya luka tu kering. Hebat betul sakura mask

viruspadu said... [Reply to Comments]

Memang hebat sangat!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^