Follow Viruspadu

Thursday, March 31, 2016

CERITA SEDIH ORANG OBES 20 HARI TURUN 9KG



"Bagi orang yang obes turun 1-2kg pun dah sebak nak menangis. Seksa bertahun-tahun membawa lemak ke hulu ke hilir. Sakit tapak kaki, jalan senget, jalan sikit termengah-mengah. Semua tu saya dah rasa" kata niza.

Yang paling sedih bila pergi ke kenduri makan nasi sikit dan lauk sikit orang sebelah tanya "cukup ke?". Macam berdosa pula kita makan sikit. Dah sinonim dalam kepala orang ORANG GEMUK MESTI MAKAN BANYAK. 

Bila kita pergi joging terdengar cakap-cakap orang "macam ni punya gemuk kalau joging pun 2 tahun baru turun sikit". Rasa TERHINA. Sedih. 

Hari ni genap 20 HARI MAKAN LEPTOS SAYA TURUN 9kg. 9kg bagi saya satu pencapaian yang sangat besar. Walaupun orang perasan tak perasan saya turun berat badan hanya saya yang tahu.


Seluar dah longgar 3 inci. Alhamdulilah. Saya rasa nak menangis terharu. HANYA ORANG YANG OBES JE YANG FAHAM PERASAAN SAYA. Saya belum dapat berat ideal lagi, pangjang lagi perjalanan mendapatkan berat ideal saya.  

Saya tahu ramai kawan-kawan nak tengok gambar terbaru saya kan? Sebelum ini saya ada beritahu kena tunggu saya dapat berat ideal barulah GEMPAK. Barulah orang percaya. Barulah nampak kekecutan saya.

SAYA BELANJA SATU GAMBAR 

Yang bahagian atas itu seluar lama saya. Dah 6-7 tahun tak boleh pakai sebab KETAT. Sekarang DAH MUAT LEPAS MAKAN LEPTOS.
Yang bawah seluar sebelum makan leptos. Ketarakan. Menakutkan tengok seluar yang bawah tu.

Nampak?

Dulu selalu buat alasan seluar yang mengecil bukan badan mengembang, taknak terima hakikat lemak makin menebal. Sejak ada LEPTOS bukan alasan lagi malah kenyataan. SELUAR MAKIN LONGGAR, LEMAK MAKIN NIPIS. MEGIK BETUL LEPTOS NI.

==============================

Leptos memang terbaik.
Saya percayakan leptos.

PM saya.


Sebotol RM180
Dua botol RM300

WA 0122052091
Atau Klik http://secretofviruspadu.shoppy.my/


4 komen[s]:

mawar_berduri said... [Reply to Comments]

waaa..menarik la..nak try ..tapi kna masuk budget next gaji lah .. huhu

viruspadu said... [Reply to Comments]

jom jom... terbukti

zaid said... [Reply to Comments]

utk lelaki sesuai ker?

viruspadu said... [Reply to Comments]

untuk lelaki, nama dia QUFAST :)
Zaid wasap saya ye 0122052091
Nanti saya terangkan







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^