Follow Viruspadu

Sunday, March 13, 2016

LEPTOS TAK KERINGKAN SUSU IBU

Su mengusukan anak. Selalu rasa lapar aje. Asyik nak MAKAN. MAKAN. MAKAN. Sekarang makan sikit pun dah kenyang. USUS MACAM DAH KECUT sahaje. Macam ada can nak KURUS seperti anak dara semula. Semoga LEPTOS menjadi asbab untuk KURUS DAN SIHAT.


 ===========================
 Yang menyusu anak mesti was-was nak cuba kan? Jangan takut nak cuba tau Makan sikit pun susu maintain je Rasa kenyang pulak makan LEPTOS.
 ===========================


Sebotol RM180 Dua botol RM300 Sebotol ada 90 biji Ada cara makan, samada nak kurus biasa2, kurus cepat!! Atau kurus secara KILAT!!!

EHH... JOMLA CUBA...

WHATSAPP #0122052091
WHATSAPP #0122052091
WHATSAPP #0122052091
 atau klik http://secretofviruspadu.shoppy.my/ 


P/s : Gambar susu perahan pagi dan malam. Anak su sudah berusia 1 tahun 7 bulan dan tidak makan apa-apa milk booster


1 komen[s]:

Dewi Aja said... [Reply to Comments]

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^