Follow Viruspadu

Wednesday, March 16, 2016

Outfit Of The Day

Siapa yang suka beli online, pastu kalau beli terus suka beli matching-matching dari atas sampai bawah. Kita geng!!!

Macam OOTD saya yang ni. Saya terus beli sekali je, kecuali shawl dengan kasut je. Top, skirt dan hanbag semua dari Zolace.com 
Dah lama aim top dengan hanbag ni. Daripada entry yang lepas lagi dah aim :p 
Akhirnya beli jugak kihkihkih 

Suka sebab baju ni labuh so boleh kaver la pinggul hihihihi. Sesuai untuk muslimah macam I. gittew


 Kalau nak beli sebijik macam yang saya beli jugak. Nah saya share link dia.

Masuk www.zolace.com
Klik CLOTHING
klik TOPS



Ini skirt yang saya pakai. Suka la bawah dia kembang-kembang 


Ini bucket bag. Simple and nice. Tapi saya amik yang kaler fushia pink la





Ada banyak lagi yang cantik-cantik dalam zolace yang saya dah aim baik punya. Dan masukkan dalam CART dah kihkihkih. Tunggu bajet next month lak :p


Dan yang paling best, ZOLACE ada sediakan ebook untuk korang download. https://www.zolace.com/blog/ebuku-tudung/ Ada 30 fesyen cara nak gayakan shawl. Lepas ni tetiap hari la korang ubah gaya shawl ye :p

So, korang dah ber ZOLACE hari ni?

3 komen[s]:

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

kak vp,

ingat lagi tak kat kiter? fieza from kuching. dulu kak vp penah datang kuching kita bawak makan laksa sarawak kat kedai mana tah hehe.
sekarang ni saya dah keja putrajaya sbb pindah ikut husband keja semenanjung. insyaAllah boleh jumpa lagi nanti k.

take care kak chantek! :*

viruspadu said... [Reply to Comments]

ingat la fieza.
mestila igt

ada rezeki,kita jumpa ye

TANPANAMA said... [Reply to Comments]

cantikla enbeg ittuu..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^