Follow Viruspadu

Thursday, August 25, 2016

BEST JADI AGEN SEQY, KAMI BANTU SAMPAI JADI!

(kopipes dari blog sepet)

Assalamualaikum semua!!

Haiiiiiiiii. Hai lebih sikit dekat staff goverment and staff yang bergaji harini. Hahaha! Jujur je aku ni kan. Actually entry ni khas untuk korang yang betul-betul nak ubah kehidupan korang.

Siapa?

Again,

ORANG YANG NAK MENGUBAH KEHIDUPAN SENDIRI MENJADI LEBIH BAIK!
ORANG YANG NAK MENGUBAH KEHIDUPAN SENDIRI MENJADI LEBIH BAIK!
ORANG YANG NAK MENGUBAH KEHIDUPAN SENDIRI MENJADI LEBIH BAIK!
ORANG YANG NAK MENGUBAH KEHIDUPAN SENDIRI MENJADI LEBIH BAIK!
ORANG YANG NAK MENGUBAH KEHIDUPAN SENDIRI MENJADI LEBIH BAIK!
ORANG YANG NAK MENGUBAH KEHIDUPAN SENDIRI MENJADI LEBIH BAIK!
ORANG YANG NAK MENGUBAH KEHIDUPAN SENDIRI MENJADI LEBIH BAIK!

7 kali kena sebut baru afdhol. Hihi!

Tak semestinya orang yang hidup dia susah. Orang yang tak berapa susah pun boleh try jugak. Semua orang yang ada kemahuan untuk ubah nasib diri, boleh join. Jangan risau ni bukan bisnes MLM pun. Yang penting KENA RAJIN.

RAJIN
RAJIN
RAJIN
RAJIN
RAJIN
RAJIN
RAJIN

Gitu.

Aku mengaku lah, sebagai Bos Seqy Beauty. Aku memang banyaaaaak kekurangan. Tapi aku bersyukur, kekurangan aku ni di baik pulih dengan team Seqy yang saling support each other. Saling bantu membantu. Bantu dari segi memberi pendapat, memberi semangat dan macam-macam lagi. Kalau nak sebut rasanya memang tak boleh habis nak taip. Hihi!

Apa yang best jadi Agen Seqy??

1. Seqy dah bertapak hampir DUA TAHUN, dan semua produk Seqy dijamin LULUS KKM. Jadi memang korang tak perlu risau kalau ada customer tanya ada bahan kimia berbahaya ke tidak. InsyaAllah selamat digunakan sebab motif utama kita buat produk ni nak bantu semua orang untuk dapatkan kulit yang sihat.

2. Advertisement. Kita dah buat pelbagai jenis pengiklanan.

- Iklan selama SETAHUN DI TV9
- Boleh refer instagram Seqy Beauty (Follower buat masa sekarang 24k)
- Gambar-gambar flatlay
- Video-video yang menarik
- Iklan di radio (Kelantan dan Best FM)
- Iklan di 10 tempat tertumpu sekitar KL Selangor (cth : TV UTC Pudu)

3. Kami akan guide setiap agen. Kami ada PLAN setiap hari. Korang jangan risau kalau korang tak tau nak buat apa, kami #teamsqb akan ajar dan beri idea sebaiknya.

4. Reward yang best-best dari Stokis dan HQ menanti.

Jadi, korang cuma PERLU ADA KERAJINAN DAN KEMAHUAN. Sebab berapa banyak ilmu yang korang dapat sekalipun. Kalau tak ada kerajinan memang takkan ada gunanya,

Tips Kak Sepet untuk yang baru nak berniaga ni. Doa banyak-banyak, tetapkan niat berniaga semua kerana Allah SWT yang paling penting. Usaha sebanyak yang mungkin.

Insyaallah #teamsqb akan tolong korang sampai pandai. Tak pandai jugak kita usaha usaha dan usaha lagi.

Jom jadi #teamsqb

Modal SERENDAH RM400.

Hubungi stokis di bawah.

Negeri Sembilan (Seremban)
012-205 2091
Zaimah (Kak Jeng)

Selangor (Shah Alam)
012-978 9311
Zahirah (Kak Ira)

Selangor (Klang)
016-204 8884
Zaharah (Kak Zara)

Selangor (Bangi)
018-664 0882
Faridah (Kak Teh)

Kuala Lumpur (Bandar Sri Permaisuri)
012-338 8457
Zanira (Ceera)

Kuala Lumpur (Bandar Tun Hussien Onn)
019-319 0117
Amanina (Nina)

Johor
012-374 7284
Azadia (Aza)

Terima Kasih =)

0 komen[s]:Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^