Follow Viruspadu

Saturday, September 24, 2016

Jangan terlambat pergi kelas tau uolsssss

Biasa berlaku ni uols.

Tapi kakjeng biasa terlambat nak gi ofis la kan
Bagun tido pun dah waktu kecemasan sangat.
Hari-hari bercita-cita nak bangun awal
Tapi nan hadoooooooooooo.

Memang akhirnya waktu bersiap mekap + pakai tudung apa semua ada 5 minit je.
Haaaa kau, pakai bbcream seminit jeeee... terus cantik selamanyaaaaaaaaaaaa HAHAHA





Sekarang BBCream CODE 3 ada offer tau

Harga normal RM55
Harga OFFER RM45

Sesungguhnya Stok adalah terhad

Kiranya kalau habis stok kira habis offer la ye.
Jangan menangis di bucu katil HAHAHA

WA kakjeng 0122052091
Atau tinggalkan no fon dekat komen, nanti kak Wasap uolssssssss. Jangan risau, no fon kakjeng x publish la. Kakjeng simpan terus.

BBCream CODE 3 ni memang fav kakjeng sangat ni.
Jap kita tunjuk muka kita pakai bbcream code 3

Tadaaaaaaa. Walaupun saya pegang Skincare Seqy Beauty. Tapi muka saya tu just pakai BBCream CODE 3 je tau. Kehlas kannn nokkkk.

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^