Follow Viruspadu

Wednesday, November 09, 2016

alamak chicken pox


1 Rumah 1 Sakura Mask
Bukan apa tau, Sakura Mask by Seqybeauty ni membantu sangat dalam banyak perkara.

Nak kulit muka cantik gebu = Sakura Mask
Kulit gatal-gatal = Sakura Mask
Ruam-ruam bayi = Sakura Mask
Chicken pox = Sakura Mask
Luka = Sakura Mask
Kulit muka kering = Sakura Mask

Tersalah guna product yang ada merkuri pun boleh pulihkan dengan Sakura Mask

Sebab tu orang panggil Sakura Mask ni mask megik. Macam-macam kegunaannya







TESTIMONI SEQY BEAUTY SKINCARE + SAKURA MASK MAMPU MENGATASI PARUT

Alkisah si anak dan si ibu dedua kena ciken pox.

Pic 1. Si anak kena ciken pox No Sakura Mask and No Seqy Beauty Skincare

Pic 2. Si ibu kena ciken pox Yes Sakura Mask dan Yes Seqy Beauty Skincare. Siang mmg si ibu pakai calamine lotion. Tp malam si ibu sapu Sakura Mask. Skincare mmg si ibu tetap guna seperti biasa.

Hasilnyaaa adalah pic No.3. Si ibu tanpa parut dan cela. Manakala si anak bertabahlah ya.

Cr Gusti Raden Ariyani

Sakura Mask RM80
#0122052091
#AgenViruspadu

Beli ONLINE? Klik :


0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^