Follow Viruspadu

Wednesday, December 14, 2016

TABLET BAKAR LEMAK. LEPTOS. 144. 144. 144. 144

Harga Normal RM180 uolssssss
Kalau time harga normal tu. korang minta diskaun sikit pun kakjeng tak layan tau. Soriii.
HAHAHA kakjeng bab harga ni memang tegas sikit. Maklumlah nak jaga nilai product gittewww.

Nahhh... Kali ni memang ada YES ni. Jommmmmmm.
Harga runtuh OPOCOT MAK KAU! SIAPA NAK BAGI HARGA MURAH MACAM NI!!!
Lepas tu januari kita jual harga normal balik tau tau tau.

So siapa nak?
WA Kak Jeng 0122052091.

Cara makan dan detail? Klik SINI
Atau malas nak wasap wasap. Klik sini beli ONLINE sajork




Longgokan testimoni. Ada banyak kat ig @secretofviruspadu ... saya buh sikit kat sini ek :) 💕















0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^