Follow Viruspadu

Tuesday, February 07, 2017

Photoshoot Seqy Beauty

Alhamdulilah

2 tahun dah SeqyBeauty ni kan
Syukur ya Allah.

Dan ini kali ke dua Seqy Beauty buat photoshoot untuk stokis-stokis. Sebelum ni takde stokis lagi semuanya agen. So photoshoot pertama untuk agen-agen la sebenarnya. Bila keluarga seqybeauty dah semakin besar dan membesar dan membesar. Photoshoot untuk stokis pulak.

Terima kasih bos yang pemurah hati sangat.

Upahkan MUA untuk stokis
Belanje bilik hotel untuk stokis
Sponser shawl hijau untuk stokis

Mana nak cari founder pemurah macam ni kan
Untung sangat join Seqy Beauty.

Walaupun dalam Seqy Beauty memang kami ramai adik beradik
Tapi percayalah, walaupun adik beradik kitorang langsung tak tahu pasal management Seqy
Bisnes is bisnes
Family cerita lain.
Bayar harga tetap sama
Rules apa semua tetap semua ikut. Fair & Square.
Kalau nak maju memang la macam tu kan.

So HQ Seqy upah lebih kurang 4 orang MUA.
Saya antara yang terawal jugak yang mekap.

Inilah hasil mekap dari MUA saya. Chenta Zetty : boleh search kat FB
Ini masa saya pakai lens bagai.
Pastu cahaya pun cantik
Pastu bila selfie sendiri kita pandai la cari sudut muka yang boleh nampak runcing kan HAHAHAHA.
Bila orang lain snapkan... ermmm tak fotogenik langsung kakjeng ni hahaha

nah ini muka original hahahaha. Redha.

Lepas tu tukar baju
ini kira uniform seqy la ni

With kak rara dan kak ira sementara menunggu si ceera bersiap. 


With mekchu

Mekap mata saya ni macam "berat"
memula saya pakai lens kan
Sebelum fotoshoot terus bukak lens saya
So boleh tak nampak beza biji mata Iols
yang shawl hijau semua biji mata ori dah

Masa photoshoot HAHAHAHA
ok nak gelak dulu HAHAHAHAHA
berapa kali snap ntah
Sebab saya tak puas hati
Muka saya jadi petak segi HAHHA
why la why
Apsal tak jadi runcing
Apsal dah macam kepala kotak adudu HAHAHAHAHAHA


Tinggi: 165cm
Berat: 60kg
Dalam usaha nak mengurangkan berat jadi 55kg



Oklah

Tuje.

Pengalaman yang indah sangat.
TQ Founder Seqy

Semoga seqy beauty terus maju dan maju dan maju
Amin


1 komen[s]:

ArELeEz said... [Reply to Comments]

betul! lps tu, xbuleh sentap. klu sume ahli keluarga terapkn profesionalisme, nescaya bisnes b'jaya. in shaa allah..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^