Follow Viruspadu

Friday, February 02, 2018

WWR Kuala Kubu Bahru

Ini pengalaman pertama ber WWR di KKB
Biasa kat Sedim aje
Dia punya 'Biasa" tu tak la "biasa" sangat sebenarnya ye
tapi itu dulu-dulu punya ceritalah

Nampak entry kat bawah ni, saya share video kat Sedim.
Itu pun join setelah hampir 16 tahun meninggalkan UUM
Tetiba adib ajak join WWR Sedim.
Rindu giler ngan Sedim. Macam-macam pengalaman ada kat sedim tu.

Setelah 16 tahun, bila tengok sedim balik, mestilah banyak yang dah berubah
Yang tak berubah kakjeng je. Tetap tak ingat JALAN HAHAHA

So berbalik kepada cerita KKB.
Lepas balik daripada sedim, memang memasing plan nak try KKB lak
So bila dah ada tarikh terus ON je

Kitorang satu team 10 orang je.
Itupun 7 orang #FamilyNoh kekekeekke



team lain ramai la kat sana
Bila dah kat sana, semua pun jadi geng kat sana.
Cuma tu lah. Malu2 alah je la kan nak sembang kekekeke

Lain KKB ngan Sedim adalah cara arahan depa bagi tu
Kalau kat Sedim BOOM, kalau KKB Sit-In.

Rasanya BOOM lagi jelas dan senang nak faham
Bila sebut Sit-In tu saya selalu tanya balik sebab tak dengar, last2 aku terpelanting keluar boat kahkahkahkah

Jap saya share video saya terpelanting lalu terperangkap beberapa saat di bawah boat, lalu bila dah jumpa udara, kena tolak pulak ke batu.

Peh cemas giler time tu. Biasalah kalau tak cemas bukan WWR la namanya kan



Pertama kali dalam sejarah saya berWWR ini la kali pertama 2 kali saya terpelanting HAHAHAHA

Walaupun terpelanting, tetap jadi kenangan manis

Seronok, rasa nak repeat lagi.








Balik aje rumah tengok kaki penuh lebam2 hehehehe

Nak join WWR KKB, buka FB "Xventure Mind"



0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^